Beauty and farming

Syksy Iholla

Maanantai 28.8.2023 klo 14.50 - Miia


Toivottavasti sinulla on ollut ihana kesä!

Tässä postauksessa kirjoittelen omia kesäkuulumisia sekä tottakai, kesän vaikutuksista ihoon. Viilenevä sää, lämpötilan vaihtelut sekä ilmankosteuden ja auringon valon väheneminen vaikuttavat kaikki ihon kuntoon. Iho voi muuttua kutisevaksi ja kuivaksi. Ihana aurinko on saattanut aiheuttaa myös pigmenttimuutoksia.

Liiallinen pigmentaatio ja ihonsävyn tasoittaminen onkin syksyn ihonhoidon ohjenuora. Nyt on aika varata kasvohoito. Uutta hehkua ja tasaisempi ihonsävy tehokkaan retinolihoidon avulla. Neoglukosamiini ja retinoli; erikoisyhdistelmä ihon hyvinvoinnin ja erityisesti liiallisen pigmentaation hoitamiseen. Hoito vaikuttaa ongelman ytimeen eli melaniinin tuotannon estämiseen ihon biokemiaa kunnioittaen. Ota yhteyttä, niin kerron lisää tästä loistavasta hoidosta, joka vaikuttaa syvällä ihossa ja maksimoi ihon hehkun.

    Kuluneeseen kesään mahtuu paljon. Ihania lämpimiä päiviä, suorastaan polttavaa aurinkoa, kesäherkkuja, oman maan satoa. Kesän kohokohta on kuitenkin Amelie,  "huulipunan punainen " rättisitikka, joka hurmaa ainutlaatuisuudellaan. Kesäretkiä rättärillä, kiireetöntä aikaa ja hyväntuulisten ihmisten kohtaamisia. Ihania kesämuistoja! Toinen kesän iso asia oli meidän kylpyhuoneremontin toteutus. Nyt on ihanaa spatunnelmaa; ajaton mustavalkoinen värimaailma yhdistettynä kauniin lämpöiseen konjakin sävyyn. Olen niin ylpeä lopputuloksesta, että seuraavaan postaukseen laitan muutaman ennen ja jälkeen kuvan. Kunhan saamme vielä sisäsaunan valmiiksi, niin kuvailen sitten molemmat tilat.

Syksy saa tulla myös kanalaan. Harvinaisen lämmin alkusyksy on mahdollistanut kanojen ulkoilun aamusta iltaan omassa tarhassaan.  Pakollisten huoltotöiden lisäksi lisäsimme   kanalaan uuden ikkunan tuomaan valoa pimeneviin iltoihin. Tällä hetkellä on elämän parhautta seurailla kanojen hiekka/multakylpyjä perunamaalla, aroniapensaista marjojen syömistä, pyrähtelyä pitkin nurmikoita. Uusina asukkaina ovat kolme pientä, mieleltään "isoa " kääpiötä, kaksi beigeä kääpiökanaa sekä kääpiökukko. Odotan jo innoissani millaisia munia kanoista syntyy, varmasti hyvin pikkuruisia.

Loppuun vielä mainos tulevasta tapahtumasta:

Vietämme syksyn avauksen 22.9 perjantaina: Päivä Kauneudelle tapahtuma Helsingin liikkeessä: NP Beautyssa, Sturenkatu 38, Vallilassa. Kauneudelle päivän teemana on auringon vaikutukset ihossa. Liikkeessä on myös ihania uutuuksia, Asusteita syksyn pukeutumiseen. Nähdään silloin!


Amelie.jpegKaapiokanat.jpeg

Kasvot_II.JPG