Darphin kasvohoidot

Darphin Kasvohoidot


Hemmottelevaa aromaterapeuttista ihonhoitoa ainutlaatuisilla hoitotuloksilla

Sinulle henkilökohtaisesti, ihosi tarpeiden ja toivomustesi mukaan suunniteltu Darphin hoitonautinto uudistaa hyvinvoinnillesi tärkeät voimavarat.
 Suunnitellessaan korkealuokkaisia hemmottelevia ihonhoitotuotteita Darphin laboratoriot hyödyntävät viimeisintä teknologiaa. Ainutlaatuinen ja yksilöllinen Darphin ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta, hyvinvointia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä.

 


Hydra Sos; Syvävaikutteinen kosteuskylpy: 95 €

- Syvätehoinen hoito palauttaa ihosi kosteuspitoisuuden ja rentouttaa.Hellävarainen puhdistus, kuorinta sekä aromaattinen ruusuhoito parantavat ihosi vastustuskykyä ja tehostavat hedelmä- ja kasviuutteiden vaikutusta. Ihosi tuntuu silkkisen pehmeältä ja näyttää kirkkaan heleältä.


Quick Lift; 95€

Kohottaa, kiinteyttää ja nuorentaa. Ainutlaatuinen kasvolihaksia ryhdistävä hieronta tehostaa hoidossa käytettävien korjaavien ja kiinteyttävien tuotteiden vaikutusta.

Calming Cocoon;  95 €

Herkkää ihoa rauhoittava, rentouttava ja vahvistava kasvohoito. Hoidossa yhdistyvät hellävarainen puhdistus, mieltä hellivä aromaterapia sekä ihanasti rauhoittava naamio. Hoito rauhoittaa punoittavaa, ärtynytää ihoa. Pehmittää ja suojaa tehokkaasti kaikkein herkimmänkin ihon.