Beauty and farming

Hellivä heinäkuu

Maanantai 3.7.2023 klo 11.18 - Miia


   Aurinko ja kosteampi ilma hellivät ihoa ja saavat ihon hehkumaan.

Täydellisiä lämpimän ilman ihonhoitotuotteita ovat ihoa rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteet. Lähes kaikki ihotyypit kukoistavat kesällä. Jos vietät paljon aikaa merellä, rannikolla tai voimakkaammassa auringossa, muista ihon tehokas suojaaminen auringon UV -säteiltä sekä ihon tehokosteutus seerumilla. Exuviancen Vespera seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja ja se on yksi kesäajan tärkeimmistä ihonhoitotuotteista ehkäisemään uv-säteiden aiheuttamia ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä.

Kuukauden hellivänä, syväkosteuttavana kasvohoitona suosittelen Freshness kasvohoitoa. Hoito on kesäihoa tehokkaasti rauhoittava, ihoa viilentävä hoito. Se auttaa ihoa jälleenrakentamaan kudosta, täyteläistää pintajuonteita ja kaiken päälle hoitavimpana osana merellinen hyaluronihapponaamio. Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. 

Hoito on tarkoitettu erityisesti kiristävälle, karhealle ja jopa auringonpolttamalle iholle. Hoito lisää ihon syvätehoista kosteuspitoisuutta, virkeyttä ja raikkautta.

Lämpimät kesäilmat kannustavat keskittymään myös vartalon ihon hoitoon. Hellitään auringon paahtamaa vartalon ihoa suihkuöljyillä, vartalokuorinnoilla. Heleyttävät ja ravitsevat vartalovoiteet saavat ihon tuntumaan pumpulin pehmoiselta. 

Mikä ihana kesä, hengähdä ja nauti. Pitkälle iltaan venyvät kesäpäivät; Aurinko ja kuuma hiekka varpaissa, meren tuoksu ja makeat mansikat.

Ihanaa lomakuukautta juuri sinulle !

Kh_naamio.jpg