Beauty and farming

Kesä on täällä!

Torstai 8.6.2023 klo 14.42 - Miia


Onko tottakaan, että käymme jo hyvää vauhtia kesäkuuta, keskikesän juhlakuukautta !

   Kesän ihanuus keventää kulkuaan ja tuo iloa jokaiseen päivään. Nyt on aika nauttia kesästä ja kuoria huolikerros olemattomiin ja avata silmät kaikelle kauniille ja hyvälle.

                           Kesäiho ja Skinminimalismi; Mitä se on ?

Kesällä kevennetään, otetaan rennommin. Tämä saa näkyä myös ihonhoidossa. Skinminimalismin avainsanoja ovat: helppo, huoleton ja vaivaton.

Kesäaikana, lomakautena " hylätään " meille iskostetut usean ihonhoitotuotteen rutiinit. Tällöin panostetaan harkittuihin, muutamaan tehotuotteeseen, joilla saadaan kesäiho hehkumaan.

Ihon tarpeet muuttuvat kesällä. Ilma lämpenee ja aurinko kipuaa korkeammalle. Tärkeintä kesäihon hoidossa on huomioida aurinkosuoja. Ehdoton MUST tuote on Exuviancen Sheer Refining fluid SPF 40, kevyt, mattapinnan jättävä hoitovoide. Aamuisin puhtaalle iholle painallus voidetta, -ihosi on samettisen tasainen ja mikä tärkeintä; ihosi on UV suojattu.

Kesällä parasta ovat myös virkistävät, suihkutettavat kasvovedet. Payotin  (Brume Eclat)  on  raikas ja viilentävä kasvovesisuihke, joka herättelee ihon aamulla ja viimeistelee ihonpuhdistuksen illalla. Ihana vitamiinicoctail raikastaa ihon vaikkapa kesken helteisen rantapäivän. 

   Oikeilla ihon suojaustoimenpiteillä minimoit auringon rappeuttavat vaikutukset; ihon palamisen, juonteet ja pigmenttiläiskät.

Kesällä iho hikoaa ja katupölyä on ilmassa. Älä siis unohda ihon huolellista puhdistamista. Muista että myös aurinkosuojavoide tulee pestä aina pois iholta päivän päätteeksi.

Kesakanat.JPGNautitaan kaikki alkaneesta kesästä. Jokaisesta auringon, valon, lämmön täyttämästä hetkestä!

                                 Farming kuulumisia

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Talven pitkä, pimeä sisäkausi on vihdoin ohi.  Herkullinen kesäruoho, voikukan lehdet ja viilentävät hiekkakylvyt...Siitä on kanojen kesä tehty.