Beauty and farming

MyPayot, Iholle superfoodien energiaa!

Perjantai 12.5.2023 klo 11.08 - Miia


Kevään auringon inspiroimana kerron teille upeasta MyPayotin hedelmäisen raikkaasta tuotelinjasta!

  Pitkän pimeän kauden jälkeen iho kaipaa kosteutta ja virkistystä. Nämä ihanat kestosuosikit sopivat kevään ihonhoitoon hedelmäisen raikkailla aineosilla.

MyPayot linjan sisältämät, terveellisen keittiön raaka-aineista inspiroituneet aktiiviaineet hoitavat ihoa aivan kuten tasapainoinen ruokavalio ja näiden kahden yhdistäminen onkin hyväkuntoisen ja hehkuvan ihon salaisuus!

Linjan tuotteissa käytetään korkealuokkaisia vitamiinien, ravintoaineiden ja c-vitamiinin yhdistelmiä entisaikojen apteekkarien tietotaitoa hyödyntäen. Päävaikuttavina aineita luomulaatuiset GOJI ja ACAI MARJAT, C-VITAMIINI ja LUOMU GRANAATTIOMENA ovat antioksidanttinen yhdistelmä. Ne vahvistavat ihon koostumusta .

Yksi oma ehdoton suosikkini tästä ihonhoitolinjasta on " best selling " vitamiinivoide, tällä tuotteella on omat uskolliset käyttäjänsä. Voide jättää iholle ihanan, samettisen pinnan.  Väsyneen, aamun pelastaja.

Tule tutustumaan tuotteisiin, saat lahjaksi ihanan hempeän persikkaisen Payot pussukan tai saman sarjan kesälaukun, jos vaikka innostut kokeilemaan tuotteita kotona.

Ihanaa lämmintä äitienpäiväviikonloppua!

MyPayot tuotteet on pakattu ekologisiin ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettuihin pakkauksiin. Pakkauksissa ilmoitetaan aina myös montako prosenttia tuotteen raaka-aineista on luonnollista alkuperää.