Beauty and farming

Talvinen helmikuu on täällä!

Tiistai 6.2.2024 klo 14.37 - Miia


Talvinen helmikuu, Ihonhoidollisesti kuukausi on talven taitekohta.

Valo lisääntyy ja luonnosta nautitaan mahdollisimman paljon. On hyvä muistaa ihon suojaaminen pakkaselta ja talviselta viimalta. Kasvohoidoissa nousee ylitse muiden hurmaava, ihana, aromaterapeuttisiin hoitoöljyihin pohjautuva ihoa hellivä tehohoito.

Ajattelinkin kirjoitella tähän alkuun muutaman sanan aromaterapeuttisista, eteerisistä öljyistä:

 Aromaterapeuttiset öljyt ovat luonnon omia tehoaineita, meille terveyttä ylläpitäviä antisepteja. Aromaterapiaöljyt ovat luonnon mestariteoksia ja ne soveltuvat täydellisesti kuivan ja kylmän talvisään kurittamalle suomalaiselle ohuelle, alati punoittavalle ja jatkuvaa tasapainoa etsivälle iholle.

Välttämättömiä rasvahappoja sisältävät hoitoöljyt tasapainottavat optimaalisesti ihon lipiditasapainon ja lisäävät talvi-ihon omaa suojaa. Lisänä aromaterapeuttisten tuoksumolekyylien kautta aivojen limbiseen järjestelmään asti vaikuttava hyvän olon tunne.

Diffuusorin kautta voidaan haihduttaa öljyä myös huoneilmaan. Flunssa-aikana esimerkiksi loistava eteerinen öljy on: Eucalyptus radiata, joka desifioi huoneilmaa, antaa ihanaa raikkautta ja essential-oil_II.jpgvahvistavaa oloa pöpökautta vastaan. Unohtamatta myöskään rentouttavia, energisoivia  jalkakylpyjä; muutama tippa öljyä lämpöisen veden sekaan, vaikkapa appelsiinin eteeristä öljyä. Toimii :)

Ihanat eteeriset öljyt, hyvä mieli, kaunis olo !

Tervetuloa ihanaan Beauty Softness kasvohoitoon, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Hoito on erityisesti herkkää ja herkistynyttä ihoa huomioiva, rauhoittava, vahvistava ja punoitusta vähentävä. Hoidon vaikutuksesta ihon normaalifloora on tasapainottunut ja punoitus vähentynyt. Herkälle iholle on palautettu sen miellyttävä tunne, kimmoisuus ja vahvuus!  Upea hoitokokonaisuus eteeristen öljyjen tehoaineilla. Tule ja tunne ihanuus ihollasi.  1 h / 90€