Beauty and farming

Kimalluskausi; pikkujoulun hehkuvin trendimeikki. Nyt saa loistaa!

Tiistai 14.11.2023 klo 10.46 - Miia


   Kimalluskausi

Alkanut pikkujouluaika ja Joulun odotus innoittaa kirjoittelemaan ihanista väreistä, tämän loppuvuoden meikkitrendeistä. Iloa ja valoa marraskuun harmauteen ihanilla, hehkuvilla väreillä. 

Kirjoittelen tähän muutaman vinkin, joiden avulla pystyt loihtimaan hehkuvan ja pikkujoulukauden trendejä mukailevan meikin. 

   Meikkitrendinä on ollut pitkään ohut ja kuulas meikkipohja ja ihosta halutaan luoda mahdollisimman luonnollinen. Tässä trendissä korostuu myös hyvä ihonhoidon merkitys. Pieniä ihon " virheitä " ei haluta täysin peittää eikä meikkipohjasta haluta liian paksua, pakkelimaista. Valitse pohjaksi kevyempi, hengittävämpi meikkivoide, esimerkiksi MII:n Velvet Radiance Face Base meikkipohja, joka tuo ihoon säteilevyyttä ja miellyttävän tunteen.

Tummuvat illat ja vähenemään päin oleva valo loppuvuonna lisää tarvetta terveeseen värisävyyn. Pikkujoulumeikissä voit totutella hieman runsaampaan poskipunan käyttöön. Voit lisätä sitä asteittan, jotta löydät sopivan vahvuuden.

Hohtava glitter on pikkujoulukauden klassikko. Metallinväri luomissa, kynsissä, asusteissa on näyttävä yksityiskohta.

Tänä vuonna korostetaan hohdetta ja hehkua. Voit käyttää ihania helmiäiskorostusvoiteita ihon välittömän säteilyn ja intensiivisen hehkun lisäämiseen. Voit käyttää hehkutippoja meikkivoiteen seassa tai taputella niitä valmiin meikkipohjan päälle. Myös ihanat bronzing helmiäisaurinkopuuterit tuovat poskipäät kauniisti esille ja tuo juhlakauteen sopivaa kimallusta.

Meikkitrendit ovat siirtymässä 20 vuotta taaksepäin, jolloin kylmiä sävyjä näkyi lähes jokaisen silmäluomilla. Monista luomiväripaleteista löytyykin mattapintaisten sävyjen lisäksi glitteriä ja metallinhohtosävyjä. Pieni kimallus myös avartaa ja nostaa katsetta. Valitse luomivärin levitykseen napakka mutta pehmoinen häivytyssivellin, jolla saat värin kauniisti esille. 

Kulmakarvat kehystävät kasvoja, antavat ryhtiä ja piristävät katsetta. Vahvat ja paksut kulmakarvat ovat pitäneet pintansa vuosien ajan. Tämän trendin rinnalle on nyt muodostunut vastareaktio;  Nyt nähdään myös ohuempi kulmia. Yksittäisiä kulmakarvojen vetoja saa näkyä. Sivellinharjalla saat jäljen halutessasi myös häivytettyä. Piirrä sellaiset kulmakarvat joissa viihdyt. Ne voivat olla kevyemmät, hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät ja juhlalliset. Sipaise lopuksi kulmaluulle ihanaa valoväriä korostamaan katsetta.

Tässä muutamia pikkujoulukauden meikkivinkkejä. Varaa tarpeeksi aikaa juhlameikin tekoon. Ole tarkkana hyvästä valaistuksesta, ja että työvälineet ovat kunnossa. Lämmitä kupillinen hehkuvaa glögiä ja heittäydy värien ihanaan maailmaan. 

Marraskuun ajatuksissa alkaa olla jo odotusta leijailevista lumisateista, raikkaasta pakkassäästä. Kodin pukemista hiljalleen Joulun ajan odotukseen. Kynttilän valoa, kuusen tuoksua, ihanaa ja rauhaisaa tunnelmaa. 

Iloa, valoa ja hyvää mieltä; Ihanaa pikkujoulukautta sinulle!

VelvetRadiance_Mii.jpg